Toggle navigation
PULO
Publicações
Descarregar
Estatísticas
API
Portuguese_3.0
Catalan_3.0
German_3.0
English_3.0
Basque_3.0
French_3.0
Galician_3.0
Spanish_3.0
Procurar
07657547-n
Portuguese_3.0
Synset:
peito
Gloss:
um corte de carne do peito ou parte inferior do tórax, especialmente de carne bovina
Catalan_3.0
Synset:
pit
,
pit_de_bou
,
pit_de_vedella
Gloss:
Tall de carn que comprèn la part davantera de l'animal, entre les espatlles, especialment de carn de boví
German_3.0
Synset:
Bruststück
English_3.0
Synset:
brisket
Gloss:
a cut of meat from the breast or lower chest especially of beef
Basque_3.0
Synset:
hegal
Gloss:
abereetan, azken saihetsen eta mehaka hezurraren arteko albo bakoitza (bereziki behiarena)
French_3.0
Synset:
poitrail
,
poitrine
Galician_3.0
Synset:
peito
Spanish_3.0
Synset:
falda
,
pecho
Gloss:
None
Relações
rgloss
07656645-n
inv-has_hyponym
07653394-n
inv-rgloss
00084223-r
inv-rgloss
07653394-n
inv-rgloss
07663592-n